Românii care caută oferte de îngrijire a bătrânilor la domiciliu în Germania au de acum posibilitatea să negocieze direct cu familiile. marta, platforma prin care îngrijitorii români își găsesc cazuri de îngrijire, anunță o actualizare majoră: elimină intermediarii. De acum nu mai este nevoie de agenții sau alți mijlocitori pentru a stabili perioada de îngrijire sau remunerația. 

Comunicarea directă ajută atât îngrijitorii, cât și familiile să fie la curent cu oferta pieței și să interacționeze încă de la început într-un mod cât mai uman și corect.

„Fiecare îngrijitor cunoaşte frustrările asociate cu agenţiile. Înțelegerea cu o familie referitor la momentul de începere și plată poate să dureze zile întregi, deoarece comunicarea are loc prin intermediul a două sau mai multe agenții înainte să ajungă la familiile în cauză.”, spune Co-Fondatorul marta, Philipp Buhr. „Platforma noastră facilitează comunicarea directă și relaţii mai umane și respectuoase de ambele părți – îngrijitori și familii. Nevoia de agenți devine acum o problemă a trecutului.”

Mai mult, cu această actualizare, îngrijitorii și familiile pot interacționa direct în timp real și chiar adăuga comentarii la ofertele negociate.

„Apreciez echipa care mi-a oferit suportul necesar și mi-a simplificat găsirea unui caz. Am lucrat la mai multe cazuri prin marta. Cu ajutorul aplicației, am reușit să găsesc oferte potrivite pentru mine și să negociez banii și alte condiții. Mulțumesc celor de la marta și recomand aplicația îngrijitorilor care încă nu s-au regăsit la locul dorit. Eu sunt mulțumită că fac ceva la care mă pricep, cu empatie și conștiinciozitate.” spune Violeta Becheanu, utilizatoare a aplicației.

Un ajutor enorm în îngrijirea vârstnicilor

Peste 2000 de români și-au găsit până acum cazuri de îngrijire prin marta. Platforma este un ajutor enorm în îngrijirea persoanelor vârstnice și un mediu complet transparent pentru îngrijitori, beneficiind și de aplicația mobilă premiată pentru inovație.

Platforma pentru îngrijitori nr. 1 din România oferă servicii complete, inclusiv pregătirea documentelor legale, asigurare și organizarea transportului. Alte beneficii: suport de urgență 24/7 și asistență de traducere pentru îngrijitori și familii.

Platforma poate fi vizitată aici -> go.marta.de/negociere, aplicația poate fi , iar consultanții marta pot fi sunați la 031 630 9967. Îngrijitorii pot să caute oferte de la familii și primesc sprijin 24/7 fără niciun cost.

 

Despre marta:

marta a fost fondată de Philipp Buhr și Jan Hoffmann, care au avut nevoie de îngrijire în propria familie și au experimentat plăți nedrepte și comunicare slabă între agenții și îngrijitori. Această experiență i-a determinat să creeze marta, o platformă premiată pentru îngrijitori și familii, care oferă transparență și suport; și care acum facilitează negocieri directe, transformând experiența îngrijirii.